Πανελλήνιες 2015 - Επίσημα Αποτελέσματα Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ 2015

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία και πατήστε Αναζήτηση για να δείτε τα αποτελέσματα / βαθμολογίες του Υποψηφίου στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2015 (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ):
Αν εμφανίζεται κενό παρακάτω, πατήστε εδώ

Βοήθησε τους φίλους σου από το Facebook να βρουν τα δικά τους αποτελέσματα κάνοντας Like/Share:

Τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων προέρχονται από τον επίσημο ιστοχώρο του Υπουργείου Παιδείας ( results.it.minedu.gov.gr ).
Οι βαθμολογίες αφορούν τους μαθητές των λυκείων όλης της χώρας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιάς, Πάτρα, Λάρισα, Ηράκλειο, Βόλος κτλ.)

Ηλεκτρονικό Μηχανογραφικό Δελτίο 2015

Από την Τρίτη 23-6-2015 έως και τη Τρίτη 7-7-2015, οι υποψήφιοι ΓΕΛ και ΕΠΑΛ μπορείτε να υποβάλετε ηλεκτρονικά το Μηχανογραφικό σας Δελτίο (Μ.Δ.) στη παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση. Σας υπενθυμίζουμε ότι, όσοι δεν έχετε, ήδη, λάβει κωδικό ασφαλείας, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Λύκειό σας για να δημιουργήσετε τον απαραίτητο κωδικό.

Σελίδα Συμπλήρωσης Ηλεκτρονικού Μηχανογραφικού Δελτίου (Εκτός λειτουργίας μέχρι την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων). Κατεβάστε το ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ∆ΕΛΤΙΟ (Μ.∆.) ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ή ΕΠΑΛ (ΟΜΑ∆ΑΣ Β΄) 2015 - Περιέχει οδηγίες για τη συμπλήρωσή του Κατεβάστε το ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ∆ΕΛΤΙΟ (Μ.∆.) ΕΠΑ.Λ (ΟΜΑΔΑ Α) - Περιέχει οδηγίες για τη συμπλήρωσή του