Εγγραφές Πρωτοετών Φοιτητών

Καλώς ήλθατε στο ΤΕΙ Κρήτης

Σε συγχαίρουμε για την επιτυχία σου στις Εισαγωγικές Εξετάσεις και σου ευχόμαστε καλό ξεκίνημα για τις σπουδές σου στο Ίδρυμά μας. Τα επόμενα λίγα χρόνια θα προσπαθήσουμε μαζί να είναι για σένα πολύ δημιουργικά και ευχάριστα.

Έχουμε τη χαρά να σε καλωσορίσουμε σε ένα από τα μεγαλύτερα και τα πιο δυναμικά Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας, με διεθνώς αναγνωρισμένη θέση στην Προπτυχιακή και Μεταπτυχιακή Εκπαίδευση. Επιπλέον, το Τ.Ε.Ι. Κρήτης βρίσκεται μεταξύ των πρωτευόντων Α.Ε.Ι. της χώρας στην έρευνα, με πολλές και ισχυρές ευρωπαϊκές συνεργασίες, και προσφέρει πολλαπλές υπηρεσίες για την άμεση ανάπτυξη της πατρίδας μας. Για όλα αυτά πρόσφατα το Ίδρυμά μας αξιολογήθηκε εξαιρετικά από διεθνή Επιτροπή Αξιολόγησης.

Με την πρώτη επικοινωνία σου με το Τ.Ε.Ι. Κρήτης θα διαπιστώσεις ότι η Διοίκηση του Ιδρύματος και του Τμήματός σου, οι Καθηγητές σου και τα άλλα Μέλη της Κοινότητάς μας που υποστηρίζουν τις σπουδές σου, με πολλή χαρά και αποτελεσματικότητα θα σε ενημερώσουν και θα σε κατευθύνουν σταθερά, ώστε οι σπουδές σου να σε εμπνέουν για μάθηση, αλλά και η διαβίωσή σου στη Σχολή σου και στην πόλη διαμονής σου να είναι ευχάριστη.

Στόχος μας είναι να σου παρέχουμε όλα τα εφόδια που θα σε κάνουν ικανό να σταδιοδρομήσεις με επιτυχία στην επιστήμη και το επάγγελμα που επέλεξες και να προσφέρεις στο κοινωνικό σύνολο. Εργαζόμαστε μεθοδικά στην περιοδική ανανέωση των προγραμμάτων εκπαίδευσης και στη σύνδεση των σπουδών με τα επαγγέλματα, την παραγωγή και την κοινωνία, και προσανατολίζουμε τους φοιτητές μας σε ευκαιρίες της προτίμησής τους, ώστε με την λήψη του Πτυχίου τους να είναι κοντά στις επιδιώξεις τους.

Ας προσπαθήσουμε μαζί να ευοδωθούν οι προσδοκίες σου από τις σπουδές σου στο Τ.Ε.Ι. Κρήτης.

Κάντε LIKE στο FB για να ενημερώνεστε για ότι συμβαίνει στο ΤΕΙ Κρήτης:

Πληροφοριακό Υλικό

Διαδικασία ταυτοπροσωπίας & χορήγησης κωδικών για πρωτοετείς φοιτητές

To διάστημα από 20-09-2016 έως και 30-09-2016 θα πραγματοποιηθεί η διαδικασία ταυτοπροσωπίας και χορήγησης κωδικών σε πρωτοετείς φοιτητές του ΤΕΙ Κρήτης.

Ηλεκτρονική εγγραφή επιτυχόντων Μουσουλμανικής Μειονότητας της Θράκης

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι η εγγραφή των επιτυχόντων με την ειδική κατηγορία των...

findhome.teicrete.gr: Ενοικιαζόμενα σπίτια βρίσκουν το φοιτητή τους

H πλατφόρμα findhome.teicrete.gr αποτελεί υπηρεσία που παρέχει το ΤΕΙ Κρήτης και στόχο έχει να αποτελέσει δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ των φοιτητών...

Εγγραφές των εισαγομένων με την ειδική κατηγορία Αλλοδαπών-Αλλογενών

Εγγραφές των εισαγομένων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 με την ειδική κατηγορία Αλλοδαπών-Αλλογενών και αποφοίτων...