Εγγραφές Πρωτοετών Φοιτητών

Καλώς ήλθατε στο ΤΕΙ Κρήτης

Αγαπητοί νέοι φοιτητές,

Η Διοίκηση του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης (ΤΕΙ Κρήτης) σας συγχαίρει για την επιτυχία σας στις Εισαγωγικές Εξετάσεις και σας εύχεται καλό ξεκίνημα στις σπουδές σας στο Ίδρυμά μας.

Από τη Διοίκηση του ΤΕΙ Κρήτης

Κάντε LIKE στο FB για να ενημερώνεστε για ότι συμβαίνει στο ΤΕΙ Κρήτης:

Πληροφοριακό Υλικό

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ-ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ

H προθεσμία εγγραφής των υποψηφίων που εισάγονται στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με την ειδική κατηγορία των Αλλοδαπών- Αλλογενών και τους αποφοίτους Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων Κρατών-Μελών της Ε.Ε., για το ακαδ. έτος 2017-2018, είναι το χρονικό διάστημα από 22 έως και 29 Σεπτεμβρίου 2017.

Ηλεκτρονική εγγραφή επιτυχόντων στα ΑΕΙ με την ειδική κατηγορία Ελλήνων Πολιτών Μουσουλμανικής Μειονότητας Θράκης

Η εγγραφή των επιτυχόντων με την ειδική κατηγορία των Ελλήνων Πολιτών της Μουσουλμανικής Μειονότητας της Θράκης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για το Ακαδ. έτος 2017-2018, πραγματοποιείται από 05-14 Σεπτεμβρίου 2017.

Εγγραφές επιτυχόντων στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα

Από το Υπουργείο Παιδείας ανακοινώνεται ότι η εγγραφή των επιτυχόντων στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα θα πραγματοποιηθεί από 5 έως 14 Σεπτεμβρίου 2017.

findhome.teicrete.gr: Ενοικιαζόμενα σπίτια βρίσκουν το φοιτητή τους

H πλατφόρμα findhome.teicrete.gr αποτελεί υπηρεσία που παρέχει το ΤΕΙ Κρήτης και στόχο έχει να αποτελέσει δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ των φοιτητών...